Sabors

Per elaborar totes les nostres receptes, utilitzem xocolata de petites empreses que tenen les seves pròpies plantacions, on cultiven cacau d'orígens i varietats úniques. Fem servir ingredients frescos i naturals. Primem treballar amb productors locals, utilitzant fruita de temporada, oli d’oliva D.O.P., etc. No utilitzem sabors artificials, conservants, ni colorants sintètics. Cadascun dels nostres bombons està pintat i elaborat 100% a mà al nostre obrador, amb receptes personals, concebut per transmitir una experiència única. Desitgem que ho gaudeixis!

El nostre assortiment canvia en funció de la temporada. Aquests són els sabors dels quals disposem actualment.

Avellana

Praliné d'avellanes casolà fet amb avellanes D.O. Reus, xocolata amb llet i un toc de neula cruixent.

Conté gluten, llet i avellanes

Bombon de chocolate blanco y frambuesa con naranja y agua de rosas

Gerd, rosa i taronja

Ganache de xocolata blanca amb taronja i aigua de roses; pâte de fruits de gerd

Conté llet

Ametlles i llimona

Ametlles Marcona, xocolata amb llet i ratlladura de llimona

Conté ametlles i llet

Piment d’Espelette

Ganache de xocolata negra 70% Nica Brown de Nicaragua, piment d'Espelette

Conté llet

Xocolata negra

Ganache de xocolata blanca 40% cacau de varietat única "Mayan Red" de Honduras, praliné de macadàmbia amb galeta

Conté llet, gluten y macadamia

Fruita de la passió

Ganache de xocolata amb llet 39% cacao i fruita de la passió

Conté llet

Arròs amb llet

Ganache de xocolata blanca amb llet d'arròs, canyella i ratlladura de llimona

Conté llet

Oli d'oliva

Oli d'oliva verge extra D.O.P. Siurana del Priorat amb xocolata negra i molles cruixents de pa de massa mare

Conté gluten

Vegà i sense lactosa

Tots els bombons poden contenir traces de llet, soja, fruits de closca, cacauets, gluten, ou, sèsam, i sulfits.

Ingredients: Chocolate negro [cacao, azúcar, manteca de cacao, emulgente (lecitina de girasol). Cacao: 70% mínimo], chocolate con leche [azúcar, manteca de cacao, llet entera en polvo, cacao, emulgente (lecitinas de colza, girasol), vaina de vainilla. Cacao: 39% mínimo], nata (38% MG), chocolate blanco [azúcar, manteca de cacao, llet entera en polvo, emulgente (lecitinas de colza, girasol) vaina de vainilla Bourbon. Cacao: 36% mínimo], almendras Marcona, glucosa, aceite de oliva virgen extra, mantequilla, pan [masa madre, harina de trigo, harina integral de trigo, agua, sal], humectante (sorbitol), avellanas, maracuyá, frambuesa, azúcar invertido, llet en polvo, leche de arroz [agua, arroz, aceite de girasol, sal], barquillo [harina de trigo; azúcar; grasa de colza, materia grasa láctea, lactosa, proteinas de leche, sal, extracto de malta (cebada), emulgente (lecitina), gasificante (E500ii)], ralladura de limón, ralladura de naranja, agua de rosas [agua, esencia de rosa], pectina, ácido cítrico, especies, sal Maldon, colorantes (matcha, cacao, spirulina, remolacha, carbon vegetal, óxido ferrico, carbonato de calcio, oro comestible). Cacao: 26% mínimo. Puede contener trazas de gluten, huevo, cacahuete, soja, frutos de cáscara, sésamo y sulfitos. Información nutricional por 100 g: Valor energético: 1912 kJ/458 kcal; Grasas: 32 g de las cuales saturadas: 19 g; Hidratos de carbono: 36 g, de los cuales azúcares: 25 g; Proteínas 6 g; Sal: 0,18 g. Guardar en lugar fresco y seco, entre 14-16oC.

Carrito de compra