Sabors

Para elaborar todos nuestros bombones, utilizamos chocolate de pequeñas empresas con sus propias plantaciones, donde cultivan cacao de orígenes y variedades únicas. Primamos trabajar con productores locales, utilizando fruta de temporada, aceite de oliva D.O.P. y otros ingredientes frescos y naturales. No utilizamos sabores artificiales, colorantes sintéticos ni conservantes. Cada uno de nuestros bombones está pintado y elaborado 100% a mano en nuestro obrador, con recetas personales, concebido para transmitir una experiencia única. ¡Deseamos que lo disfrutes!

El nostre assortiment canvia en funció de la temporada. Aquests són els sabors dels quals disposem actualment.

Xocolata negra

Ganache de xocolata negra 70% cacao de varietat única "Nica Brown" de Nicaragua

Conté llet

Fruita de la passió

Ganache de xocolata amb llet 39% cacao i fruita de la passió

Conté llet

Arròs amb llet

Ganache de xocolata blanca amb llet d'arròs, canyella i ratlladura de llimona

Conté llet

Oli d'oliva

Oli d'oliva verge extra D.O.P. Siurana del Priorat amb xocolata negra i molles cruixents de pa de massa mare

Conté gluten

*VEGANO Y SIN LACTOSA

Avellana

Praliné d'avellanes casolà fet amb avellanes D.O. Reus, xocolata amb llet i un toc de neula cruixent.

Conté gluten, llet i avellanes

Nibs

Ganache de xocolata negra 70% cacao de varietat única "Tuma Yellow" de Nicaragua amb nibs de cacau

Conté llet

Ametlles i llimona

Ametlles Marcona, xocolata amb llet i ratlladura de llimona

Conté ametlles i llet

Macadàmia

Macadamies lleugerament torrades i mòltes, xocolata blanca 40% cacau de varietat única amb procedència d'Hondures

Conté macadàmias i llet

Tots els bombons poden contenir traces de llet, soja, fruits de closca, cacauets, gluten, ou, sèsam, api, mostassa i sulfits.

Ingredients: Ingredients: Xocolata negra [cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent (lecitina de girasol). Cacau: 70% mínim], xocolata amb llet [sucre, mantega de cacau, LLET sencera en pols, cacaus, emulgent (lecitina de colza), beina de vainilla Bourbon. Cacau: 39% mínim], nata (38% MG), xocolata blanca [sucre, mantega de cacau, LLET sencera en pols, vainilla. Cacau: 29% mínim], ametlles, glucosa, oli d’oliva verge extra, mantega, pa [massa mare, farina de blat, farina integral de blat, aigua, sal], sorbitol, avellanes, fruita de la passió, cassis, yuzu, sucre blanc, sucre invertit, llet en pols, oli de coco ecològic, inulina, llet d’arròs [aigua, arròs, oli de girasol, sal], neula [farina de blat, sucre, greix de colza, matèria greix làctia, lactosa, proteïnes de llet, sal, extracte de malt (ordi), emulgent (lecitina), gasificant (E500ii)], nibs de cacao, fava tonka, dextrosa, llimona, espècies, sal Maldon, colorants (matxa, cacau, spirulina, remolatxa, carbó vegetal, òxid ferric, carbonat de calci, or comestible, remolatxa). Cacau: 26% mínim.

Carrito de compra