Des de Danielle Pacheco Chocolatier oferim bombons de xocolata artesanals, fets completament a mà al nostre obrador de Barcelona.
Una mica sobre mi
Quan tenia 5 anys, la meva professora ens va preguntar quin era el nostre menjar favorit. La majoria dels nens va dir “pizza!”, “hamburgueses!”, “gelat!” Jo vaig dir, molt específicament: xocolata negra de Bèlgica.
Per mi, la xocolata sempre ha sigut més que una obsessió, i fa dècades que somio amb obrir la meva pròpia xocolateria.
Després de diverses feines treballant amb pastissers talentosos en restaurants, pastisseries, i hotels d'alta gamma, aquesta passió ha sigut creixent. He tingut l'oportunitat d'estudiar diversos cursos de xocolateria a escoles com Hofmann sota el tutelatge de Miquel Guarro i David Kohler, o amb xocolaters internacionals com Lana Orlova Bauer, Ana Gallego i Steben Gaviño. Amb l'ajuda de la meva parella Carlos, aquest projecte finalment veurà la llum.
Gràcies per confiar en Danielle Pacheco Chocolatier! Estic molt emocionada d'emprendre aquest viatge junts.
Filosofia i valors
Utilitzem colorants naturals i ingredients frescos de productors locals per elaborar els nostres bombons. El procés de fabricació es fa en petites quantitats perquè els bombons sempre estiguin al seu millor punt.
La cobertura de xocolata ens la suministren petites empreses com ara Xoco Gourmet, Amedei i Michel Cluizel, empreses que treballen amb el ethos bean-to-bar (de la fava a la tauleta), usant varietats de cacau especials i seleccionant les millors faves per ressaltar els matisos naturals de la fruita. Aquestes companyies mantenen una estreta relació amb les plantacions per assegurar una cadena de consum responsable, transparent, sostenible i ètica, amb condicions de vida dignes per a tots els treballadors i treballadores.
Evitem l'ús de plàstic al packaging. Les caixes i les llaunes són reciclables i les bosses són biodegradables. Oferim un descompte per als clients que tornen a omplir la seva caixa en comptes de comprar-ne una de nova. Junts podem cuidar el medi ambient!
Donem suport a Project Seahorse, que lluita per protegir els oceans a nivell mundial.